Onze portal

Welkom in het hart van Indigto


Fijn dat je met Indigto gaat werken. Je zult merken dat werken met deze Wwft tool zich vanzelf wijst. Alles is ingericht om je er zo efficiënt mogelijk doorheen te loodsen. Ons doel: een 100% correct en up to date onderzoek dat zo weinig mogelijk tijd en inspanning vraagt van jou, zodat jij en je bedrijf zorgeloos kunnen voldoen aan de Wwft. Zullen we even samen een paar stappen bekijken?

Welk risicoprofiel?

Hier geef je de input voor het risicoprofiel dat we van je cliënt/relatie gaan samenstellen. Een aantal gegevens worden automatisch ingevuld. De overige informatie vul je zelf aan. Een kwestie van de stappen volgen.

 

BOEK EEN DEMO

Status van het risicoprofiel

Hier zie je de status van het risicoprofiel en het geconstateerde risico. Je ziet dat, in dit geval, geen verscherpt onderzoek nodig is. Er is dus geen sprake van een verhoogd risico.

 

BOEK EEN DEMO

Afgerond onderzoek

Hier rond je het onderzoek af. Alle risico’s heb je nu in beeld. Het totaalrisico kun je nu eenvoudig vaststellen op basis van de deelrisico’s en het vastgestelde risicoprofiel van de onderzochte bedrijven.

 

BOEK EEN DEMO

De organisatiestructuur

Nadat je de verschillende bedrijfs- en persoonsgegevens hebt ingevoerd, maakt Indigto automatisch een grafische organisatiestructuur van je data. Overzicht in een oogopslag. Een klik en je krijgt uitgebreide informatie over de bedrijfs- en persoonsgegevens van je relatie.

 

BOEK EEN DEMO

Relaties en hun connecties

Klik op > en je ziet alle relaties en connecties. Ook vind je hier de status van het onderzoek.

 

BOEK EEN DEMO

Input wijzigen?

Alle gegevens van je relatie handig bij elkaar. Wil je wijzigen? Dat kan. Wil je naar het laatste bronnenonderzoek navigeren? Of naar het risicoprofiel? Van hieruit klik je altijd overal handig door.

 

BOEK EEN DEMO